Owners   Bug Reports


About the Bug Reports category (1)
Pressure Wackiness (solved) ( 2 3 4 ) (71)
WF Server issue? App not updating on Android or iOS (7)
Odd observation count ( 2 ) (21)
iOS Android - WeatherFlow Smart Weather "Settings" Crash (version 2.5 of App) ( 2 3 ) (55)
Dewpoint Quits Reporting Below -40 (6)
App windspeed continuesly goes back to Mph (4)
Wind speed seems to be reading low (solved in firmware v103) ( 2 3 4 5 6 7 8 9 ) (162)
Power Save Mode - toggle button does not save - ios app (16)
API call failing with day_offset, time_start, or time_end (3)
Vertical axis not very well scaled (5)
Web Interface problem with two stations one account ( 2 ) (33)
Humidity Appears Incorrect (solved) ( 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ) (421)
Rainfall not reset to zero at midnight in Turkey (resolved) (15)
Websocket issues (20)
Android app, two hubs, doesn't see new SKY, only devices on "other" hub (6)
Rain display shows dashes (9)
Unable to get the WU bar on new station (17)
Hub connected to WIFI but status LED is red (10)
Android app doesn't upload data with Bluetooth to cellular connection (corrected in v2.18) (10)
Battery gauge on AIR intermittent (16)
Smart Weather Station map not using "Public data" (2)
Weatherflow app v2.30 crashes repeatedly (6)
Graph switches to am/pm instead of 24h time format, depending on zoom level (2)
Obs Count doesn't add up (9)
Display error on WIND widget? (4)
Air hub_rssi reports zero (edited: was 'Sky') (9)
Sky and Air disconnect from hub (solved v98 firmware) ( 2 3 ) (41)
IOS App - Lightning Last Detected Date - incorrect (3)
14 day router reset - hub offline issue (5)